Vacatures

Titel SHOPMANAGER in Renesse
Locatie Renesse
Vacature informatie

  

 

Wordt jij direct enthousiast bij het idee dat jij een nieuw te openen winkel vanaf de allereerste dag gaat runnen?

Wel nu dit is je kans, wij openen een nieuwe Esprit winkel in Renesse en daarvoor zijn wij op zoek naar een ervaren shopmanager!

Wij zoeken een ondernemende shopmanager met gevoel voor mode die klantenservice & teamprestaties hoog in het vaandel heeft staan.

 

Samen met jouw team ga je voor tevreden klanten, een winkel die er altijd super uitziet en natuurlijk een geweldige omzet!

Jij speelt een belangrijke rol in het behalen van het succes met jouw winkel! Goed voorbeeld , doet volgen! In woord & daad draag jij 100% het merk Esprit uit en met jouw enthousiasme & inzet neem je het hele team mee.

 

 • Je hebt relevante ervaring als leidinggevende in de (mode) detailhandel en bent een ware coach voor je team.
 • klantvriendelijkheid en resultaatgerichtheid staan bij jou op de eerste plaats.
 • Je hebt een winnaarsmentaliteit en gaat altijd voor het beste resultaat voor jouw winkel.
 • Je bent ondernemend en creatief.
 • Je bent bekend met, en hebt affiniteit met, de verschillende lijnen van Esprit
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, en kan je uitdrukken in het Duits en/of Engels.
 • Je hebt kennis van de verschillende KPI’s en hoe je deze met je team kan beïnvloeden.
 • Je beschikt over basiskennis van Visual Merchandising.
 • Je bent flexibel qua tijd en woont in de buurt van Renesse.
 • Je begrijpt dat er ook gewerkt moet worden op zon- & feestdagen en zomers in de avonduren.

 

Wij bieden je een actieve & verantwoordelijke job binnen een dynamische onderneming waar een aangename werksfeer heerst die gebaseerd is op gemeenschappelijke waarden & normen.

Een prima salaris conform CAO, incl. onkostenvergoeding, en extra voordelen in kleding zijn deel van ons pakket.

In onderling overleg besluiten we over de start datum en plannen we een gedegen inwerkperiode in een ander filiaal.

 

Ben jij onze nieuwe shopmanager? Reageer dan direct via ‘solliciteer nu’ of stuur je CV incl. recente (pas)foto naar contact@esprit-zeeland.nl

 

Wil je eerst meer informatie? Mail dan ook naar contact@esprit-zeeland.nl. We nemen direct contact met je op.

Solliciteer Nu


Titel PARTTIME KRACHT(EN) (15-24uur) in Renesse
Locatie Renesse
Vacature informatie

  

 

Voor onze Esprit winkel in Renesse zijn wij op zoek naar enthousiaste PARTTIME KRACHT(EN) (15-24uur)

 • Start dienstverband en aantal uren is in onderling overleg.

Als parttime kracht bij Esprit ben je verantwoordelijk voor een optimale klantenservice aan onze klanten. Je benadert onze klanten actief, geeft advies en informatie over onze collecties en je onderneemt actie om zodoende de gezamenlijke doelstellingen te realiseren. Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste mode- & product trends. Daarnaast zorg je er voor dat de winkel er altijd netjes, overzichtelijk en optimaal uitziet.

Je bent gedreven, en je hebt een eerlijke, representatieve uitstraling. Je bent enthousiast over het merk Esprit en over jouw winkel en dat draag je ook uit!

Je haalt veel plezier uit het feit dat iemand door jouw hulp of advies met een goed gevoel de winkel verlaat.

In verband met de openingstijden van de winkel verwachten wij een flexibele instelling met betrekking tot werktijden en werkdagen. Ervaring in de (mode)detailhandel is een grote plus.

Wij bieden je een leuke baan aan binnen een dynamische onderneming waar een aangename werksfeer heerst die gebaseerd is op gemeenschappelijke waarden en normen. Fijne collega’s, een prima salaris conform CAO en voordelen in kleding maken deel uit van ons pakket.

 

Heb je zin om aan iets nieuws te beginnen? En wil je twee á drie dagen per week aan de slag? Laat dan hier je gegevens achter of stuur je CV plus motivatiebrief met recente pasfoto naar: contact@esprit-zeeland.nl

Solliciteer Nu


Titel WEEKEND- & VAKANTIEKRACHT(EN) in Renesse
Locatie Renesse
Vacature informatie

  

 

Voor onze Esprit winkel in Renesse zijn wij op zoek naar enthousiaste WEEKEND- & VAKANTIEKRACHT(EN)

 • Start dienstverband en aantal uren is in onderling overleg.

Dit verwachten wij van jou;

Je belangrijkste taak is te zorgen dat klanten zich bij ons van harte welkom voelen. (!)

Naast het meehelpen in de verkoop van de verschillende collecties binnen het concept van Esprit, assisteer je ook bij het op orde houden van de winkelvloer, dat alles telkens goed is aangevuld en de presentaties in lijn zijn met het modebeeld. Verder verricht je ook kassahandelingen & eventuele andere winkelwerkzaamheden.

We willen dat je een eerlijk persoon bent met een spontane, enthousiaste instelling. Je hebt gevoel voor mode en je haalt veel plezier uit het feit dat je iemand kunt adviseren & helpen. Je bent flexibel met tijd en bereid om op zaterdag en/of zondag te werken. Enige ervaring in de modedetailhandel is een grote plus.

Zin in een leuke bijverdienste in de weekenden en vakantieperiodes? Laat dan hier je gegevens achter of stuur je CV plus motivatiebrief met recente pasfoto naar: contact@esprit-zeeland.nl

Solliciteer Nu


Titel STAGEPLAATS
Locatie Middelburg & Sluis
Vacature informatie

In onze Esprit winkel in Middelburg (BOL) & Sluis (BOL & BBL) hebben wij plaats voor gemotiveerde & leergierige STAGIAIRES.

Van onze stagiaires verwachten we op de eerste plaats een frisse blik en passie voor het vak van medewerker in de kledingdetailhandel. Daarnaast ben je enthousiast over het merk Esprit en draag je dat ook uit.

Je haalt veel plezier uit het feit dat je veel praktijkervaring opdoet en dat je samenwerkt met collega’s met veel kennis van het vak. Als stagiaire draai je met de nodige begeleiding & sturing volledig mee in de bezetting en wordt je gezien & behandeld als een volwaardig lid van het team. Je opleidingsniveau of leerjaar maar ook je persoonlijke instelling bepaalt daarna op welke zaken we dieper kunnen ingaan.

Zin in een stage bij Esprit? Laat dan hier je gegevens achter of stuur je CV plus motivatiebrief met recente pasfoto naar: contact@esprit-zeeland.nl 

Geef duidelijk aan of je solliciteert naar een plaats in Middelburg of in Sluis.

 

 

 

 

Solliciteer Nu