Vacatures

Titel PARTTIME KRACHT in Sluis
Start datum 2018-10-02
Locatie Sluis
Vacature informatie

 

Voor onze Esprit winkel in Sluis zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste PARTTIME COLLEGA.

  • Start dienstverband en aantal uren is in onderling overleg. (bij start dienstverband 15-20uur gemiddeld)

 

Dit verwachten wij van jou;

Eén van je belangrijkste taak is te zorgen dat de klant zich bij ons altijd welkom voelt. (!)

Naast het adviseren & verkopen van de verschillende collecties binnen het concept van Esprit, assisteer je ook bij het dagelijks op orde houden van de winkelvloer, je zorgt dat alles netjes is aangevuld en de presentaties in lijn zijn met het seizoen en het modebeeld.

Je bent enthousiast over het merk Esprit en draagt dat ook uit. Eerlijkheid en verantwoordelijkheidsgevoel zijn jouw troeven. Je bent collegiaal en je bent een spontane, enthousiaste persoonlijkheid met gevoel voor mode. Je haalt veel plezier uit het feit dat iemand door jouw hulp of advies met een goed gevoel de winkel verlaat. Je bent flexibel met tijd en bereid om in het weekend te werken. Ervaring in de (mode)detailhandel is een grote plus.

Wij bieden je een leuke baan aan binnen een dynamische onderneming waar een aangename werksfeer heerst die gebaseerd is op gemeenschappelijke waarden en normen. Fijne collega’s, een prima salaris conform CAO en voordelen in kleding maken deel uit van ons pakket.

Heb je één of twee dagen over in de week? Of zin om aan iets nieuws te beginnen? Laat dan hier je gegevens achter of stuur je CV plus motivatiebrief met recente pasfoto naar: contact@esprit-zeeland.nl

 

Solliciteer Nu


Titel STAGEPLAATS
Locatie Middelburg, Renesse, Goes & Sluis
Vacature informatie

In onze Esprit winkel in Middelburg, Renesse, Goes (BOL) & Sluis (BOL & BBL) hebben wij plaats voor gemotiveerde & leergierige STAGIAIRES.

Van onze stagiaires verwachten we op de eerste plaats een frisse blik en passie voor het vak van medewerker in de kledingdetailhandel. Daarnaast ben je enthousiast over het merk Esprit en draag je dat ook uit.

Je haalt veel plezier uit het feit dat je veel praktijkervaring opdoet en dat je samenwerkt met collega’s met veel kennis van het vak. Als stagiaire draai je met de nodige begeleiding & sturing volledig mee in de bezetting en wordt je gezien & behandeld als een volwaardig lid van het team. Je opleidingsniveau of leerjaar maar ook je persoonlijke instelling bepaalt daarna op welke zaken we dieper kunnen ingaan.

Zin in een stage bij Esprit? Laat dan hier je gegevens achter of stuur je CV plus motivatiebrief met recente pasfoto naar: contact@esprit-zeeland.nl 

Geef duidelijk aan of je solliciteert naar een plaats in Middelburg, Renesse, Goes of in Sluis.

 

 

 

 

Solliciteer Nu