Vacatures

Titel STAGEPLAATS
Locatie Middelburg, Renesse, Goes & Sluis
Vacature informatie

In onze Esprit winkel in Middelburg, Renesse, Goes (BOL) & Sluis (BOL & BBL) hebben wij plaats voor gemotiveerde & leergierige STAGIAIRES.

Van onze stagiaires verwachten we op de eerste plaats een frisse blik en passie voor het vak van medewerker in de kledingdetailhandel. Daarnaast ben je enthousiast over het merk Esprit en draag je dat ook uit.

Je haalt veel plezier uit het feit dat je veel praktijkervaring opdoet en dat je samenwerkt met collega’s met veel kennis van het vak. Als stagiaire draai je met de nodige begeleiding & sturing volledig mee in de bezetting en wordt je gezien & behandeld als een volwaardig lid van het team. Je opleidingsniveau of leerjaar maar ook je persoonlijke instelling bepaalt daarna op welke zaken we dieper kunnen ingaan.

Zin in een stage bij Esprit? Laat dan hier je gegevens achter of stuur je CV plus motivatiebrief met recente pasfoto naar: contact@esprit-zeeland.nl 

Geef duidelijk aan of je solliciteert naar een plaats in Middelburg, Renesse, Goes of in Sluis.

 

 

 

 

Solliciteer Nu


Titel WEEKEND- & VAKANTIEKRACHT(EN) in Sluis
Locatie Sluis
Vacature informatie

 

 

Voor onze Esprit winkel in Sluis zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste WEEKEND- & VAKANTIEKRACHT(EN)

  • Start dienstverband en aantal uren is in onderling overleg.

 

Dit verwachten wij van jou;

Je belangrijkste taak is te zorgen dat klanten zich bij ons van harte welkom voelen. (!)

Naast het verkopen van allerlei verschillende collecties binnen het concept van Esprit, assisteer je ook bij het op orde houden van de winkelvloer, je zorgt dat alles goed is aangevuld en de presentaties in lijn zijn met het modebeeld. Verder verricht je ook kassahandelingen & eventuele andere winkelwerkzaamheden.

Je bent eerlijk, collegiaal en je hebt een spontane, enthousiaste instelling. Je hebt gevoel voor mode en je haalt veel plezier uit het feit dat je iemand kunt adviseren & helpen. Je bent flexibel met tijd en bereid om op zaterdag en/of zondag te werken. Enige ervaring in de modedetailhandel is een grote plus.

 

Zin in een leuke bijverdienste in de weekenden en vakantieperiodes? Laat dan hier je gegevens achter of stuur je CV plus motivatiebrief met recente pasfoto naar: contact@esprit-zeeland.nl

 

Solliciteer Nu


Titel WEEKEND- & VAKANTIEKRACHT(EN) in Renesse
Locatie Renesse
Vacature informatie

  

 

Voor onze Esprit winkel in Renesse zijn wij op zoek naar enthousiaste WEEKEND- & VAKANTIEKRACHT(EN)

  • Start dienstverband en aantal uren is in onderling overleg.

Dit verwachten wij van jou;

Je belangrijkste taak is te zorgen dat klanten zich bij ons van harte welkom voelen. (!)

Naast het meehelpen in de verkoop van de verschillende collecties binnen het concept van Esprit, assisteer je ook bij het op orde houden van de winkelvloer, dat alles telkens goed is aangevuld en de presentaties in lijn zijn met het modebeeld. Verder verricht je ook kassahandelingen & eventuele andere winkelwerkzaamheden.

We willen dat je een eerlijk persoon bent met een spontane, enthousiaste instelling. Je hebt gevoel voor mode en je haalt veel plezier uit het feit dat je iemand kunt adviseren & helpen. Je bent flexibel met tijd en bereid om op zaterdag en/of zondag te werken. Enige ervaring in de modedetailhandel is een grote plus.

Zin in een leuke bijverdienste in de weekenden en vakantieperiodes? Laat dan hier je gegevens achter of stuur je CV plus motivatiebrief met recente pasfoto naar: contact@esprit-zeeland.nl

Solliciteer Nu


Titel PARTTIME KRACHT(EN) (15-24uur) in Renesse
Locatie Renesse
Vacature informatie

  

 

Voor onze Esprit winkel in Renesse zijn wij op zoek naar enthousiaste PARTTIME KRACHT(EN) (15-24uur)

  • Start dienstverband en aantal uren is in onderling overleg.

Als parttime kracht bij Esprit ben je verantwoordelijk voor een optimale klantenservice aan onze klanten. Je benadert onze klanten actief, geeft advies en informatie over onze collecties en je onderneemt actie om zodoende de gezamenlijke doelstellingen te realiseren. Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste mode- & product trends. Daarnaast zorg je er voor dat de winkel er altijd netjes, overzichtelijk en optimaal uitziet.

Je bent gedreven, en je hebt een eerlijke, representatieve uitstraling. Je bent enthousiast over het merk Esprit en over jouw winkel en dat draag je ook uit!

Je haalt veel plezier uit het feit dat iemand door jouw hulp of advies met een goed gevoel de winkel verlaat.

In verband met de openingstijden van de winkel verwachten wij een flexibele instelling met betrekking tot werktijden en werkdagen. Ervaring in de (mode)detailhandel is een grote plus.

Wij bieden je een leuke baan aan binnen een dynamische onderneming waar een aangename werksfeer heerst die gebaseerd is op gemeenschappelijke waarden en normen. Fijne collega’s, een prima salaris conform CAO en voordelen in kleding maken deel uit van ons pakket.

 

Heb je zin om aan iets nieuws te beginnen? En wil je twee á drie dagen per week aan de slag? Laat dan hier je gegevens achter of stuur je CV plus motivatiebrief met recente pasfoto naar: contact@esprit-zeeland.nl

Solliciteer Nu