Sluis voldoet aan alle eisen voor een geslaagd dagje uit, makkelijk bereikbaar, genoeg parkeergelegenheid, voldoende gelegenheid om wat te eten & te drinken en tal van leuke winkels.

De winkel in Sluis biedt het hele jaar door 12 verschillende collecties aan van Esprit’s Women Casual, aangevuld met schoenen en accessoires, plus een selectief aanbod van Esprit’s Collection aan.

Ook exclusief voor Sluis bieden wij Esprit’s Beachwear aan. De badkleding van Esprit laat zich makkelijk combineren en bovendien worden topjes en broekjes los aangeboden (zgn. Mix & Match) zodat je altijd je juiste combinatie vindt. Alle maten van de badkleding worden de hele zomer op voorraad gehouden.

Op de huidige lokatie aan het Walplein hebben wij nu ook genoeg ruimte voor een mooi aanbod uit de Esprit Men collecties aangevuld met tijdloze Men basics.

Reden genoeg om eens te komen kijken.  Je vindt ons aan het Walplein nr. 6, om de hoek bij parking 1 & 2.

pastedGraphic.png

Onze openingstijden:

maandag 09.30 – 17.00
dinsdag 09.30 – 17.00
woensdag 09.30 – 17.00
donderdag 09.30 – 17.00
vrijdag 09.30 – 17.00
zaterdag 09.30 – 17.00
zondag 11.00 – 17.00

Parkeren

In Sluis moet u overal betalen voor parkeren. De goedkoopste mogelijkheid is om op één van de grote parkings aan de buitenrand van het centrum te parkeren (P1, P2, P3) hier betaalt u een dagtarief van maximaal € 3,50 per dag. Dit geldt ook voor de meeste particuliere parkings in het centrum m.u.v. parking ‘la Cavaliere’ in de Ridderstraat.

In het centrum betaalt u € 1,50 per uur en kunt u per minuut betalen.

Let op! Met een gehandicaptenkaart kunt u op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen parkeren. Echter dient u het normale parkeertarief te betalen.

Routebeschrijving

De winkel is gelegen in het centrum van Sluis

Komend vanuit Nederland volg je de N253 tot de afslag Sluis. Hier ga je rechtsaf en rijdt je alsmaar rechtdoor over de Nieuwstraat totdat borden van de parkeer-route zichtbaar zijn. Maak hier een keuze.

Vanuit België komend over de N376 heeft men twee opties; de eerste afslag naar links nemen (Noordkant) of de rondweg volgen en de tweede afslag links nemen (Zuidkant). Voor beide opties geldt dat men het beste de borden van de parkeer-route daarna volgt.

Het centrum is toegankelijk voor auto’s’ maar de parkeermogelijkheden daar zijn beperkt.

Adres

Esprit Sluis

Walplein 6
4524 CJ Sluis
Tel: 0117 – 851048

[email protected]